Son Dakika Haberler

Milletvekili Aydın; Başkan Harıkçı ve Ekibini Tebrik Ediyorum

Milletvekili Aydın;   Başkan Harıkçı ve Ekibini Tebrik Ediyorum
Okunma : 1.025 Kere okundu Yorum Yap

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman İnternet Medyasını bir çatı altında toplayan ilimizin ilk ve tek Derneği olan Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği yönetimini tebrik ediyorum dedi.
AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ile birlikte Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğine nezaket ziyaretinde bulunan Ahmet Aydın, basın sektöründe İnternet medyasının öneminin her geçen gün arttığını belirterek şunları söyledi; “Yakın bir zamanda kuruluşunu gerçekleştirerek ilk olağan genel kurulunu yapan Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler derneğinin başkanı Metin Harıkçı başta olmak üzere yönetimi kurulu üyelerini, dernek üyelerini yürekten kutluyorum.”

“İNTERNET MEDYASI OLARAK ADIYAMAN’IN İLK DERNEĞİ OLMASI BİZLERİ SEVİNDİRMİŞTİR”
Adıyaman basınının her geçen gün kendisini geliştirerek yoluna devam ettiğini belirten Aydın; “Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği olarak, Dernek çatısı altında ilçelerimiz dahil olmak üzere il merkezinde uzun süredir basın sektöründe emek veren değerli gazeteci kardeşlerimizin bir araya gelerek ilimizde yeni bir dernek kurmaları özellikle internet medyası olarak ilk ve tek olması münasebetiyle bizleri sevindirmiştir. Günümüz her geçen gün internet medyasına doğru akıp gidiyor. Özellikle pandemi sürecinin başlamasıyla birlikte İnternet medyası daha çok ilgi görmeye başlamıştır. Cemiyet çatısı altında bir araya gelen gazeteci arkadaşlarımızı ve internet siteleri yakından takip ettiğimiz arkadaşlar. Hepsine dernek çatısı altında başarılar diliyorum. Rabbim hep birlikte Adıyaman’ımıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Çünkü basınımız bizim aynı zamanda mesai arkadaşlarımız. Her birimizin üzerine düşen görevler var, basınımızın da üstüne düşen görevler var. Bu vesileyle kendisini yakınan tanıdığımız ilimiz basınına emeği olan değerli kardeşimiz Metih Harıkçı başkanlığında kurulan Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler derneğimize hayırlı olsun diyor, yönetim kurulu üyelerini, dernek üyelerini tebrik ediyorum. Rabbim güç kuvvet versin, ilimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin” şeklinde konuştu.
Milletvekili Fırat;
“ADIYAMAN İGD BASIN SEKTÖRÜNE RENK KATTI”
Adıyaman’da görev yapan basın mensuplarının büyük bir özveri ile görevlerini yerine getirdiklerini belirten Ak Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat; “Günümüz internet çağı ve İnternet medyası de her geçen gün kendisini yenilemekte, geliştirmekte. İlimizde uzun yıllar basın sektöründe çalışan, çabalayan ve büyük özveri ile aktif olarak internet siteleriyle mesleğini icra etmeye çalışan değerli kardeşlerimiz bir araya gelerek kurmuş oldukları Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği ilimizdeki internet medyasındaki büyük bir boşluğu doldurmuştur. İnternet medyasında hizmet veren internet sitelerini ve sahiplerini bir çatı altında toplayan Adıyaman internet yayıncıları ve gazeteciler derneği (İGD) ilimiz basın sektörüne renk katmıştır. Bugün yapmış olduğumuz nezaket ziyaretinde derneğin kuruluşu, oluşumu ve dernek çatısı altında yer alan gazeteci arkadaşlarımızı kimler olduğunu öğrenmiş olduk. Derneğin internet medyası alanında İlk ve tek olması vesilesiyle de ilimiz basın sektörünü ayrı bir ivme kazandıracaktır. Şimdilik 23 üyesi bulunan derneğin en büyük özelliğinin üye olan arkadaşların basın sektöründe yer almaları, internet sitlerinin aktif olması ayrı bir güzellik. Çünkü basın sektörü hakikaten özveri isteyen bir iş ve bu işi gerçekten yapan arkadaşlarımızın farkı fark edilmelidir. Bu vesileyle ilimiz basın sektörüne büyük bir ivme kazandıracağınıza inandığımız Adıyaman İnternet Yayıncıları Derneğimize hayırlı olsun der, dernek başkanı Metih Harıkçı başta olmak üzere yönetim kurulu ve üyelerini tebrik ederim” dedi.

BAŞKAN KILINÇ;
“İGD’NİN İLİMİZ BASININA VE İLİMİZE ÖNEMLİ ŞEYLER KATACAĞINA İNANCIMIZ TAMDIR”
İnternet Medyasını bir çatı altında toplayan ilk defa bir derneğinin kurulmuş olasından sevinç duyduklarını ifade eden Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç; “İlimiz basın sektöründe hizmet veren değerli gazeteci kardeşlerimiz çok kısıtlı imkanlara rağmen özverili bir şekilde görevlerini ifa etmeye çalışmaları takdire şayandır. Bilindiği üzere çağımız internet çağı ve bir çok sektörde olduğu gibi Medya sektörü de bu çağa ayak uydurmakta her geçen gün internet medyası yaygınlaşmakta. Özellikle Covid19 salgınıyla birlikte evinde kalmak zorunda kalan insanlarımızın en çok takip ettiği yer internet medyası olmuştur. İlimizde aktif bir şekilde bu işi yapan birbirinden değerli internet sitesi sahibi gazeteci kardeşlerimiz yeni bir oluşum içerisine girerek basın sektöründe yakınan tanıdığımız Metin Harıkçı kardeşimizi başkanlığında, siteleri aktif bir şekilde yayın hayatını sürdüren gerçekten bu işi yapan değerli gazeteci kardeşlerimizin bir araya gelerek kurmuş oldukları Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğinin ilimiz basınına ve ilimize önemli şeyler katacağına inancımız tamdır. İlimizde internet medyasını bir çatı altında toplayan ilk dernek olma özelliğine sahip olan Adıyaman internet yayıncıları ve gazeteciler derneğimize çalışmalarında başarılar diliyor Metin Harıkçı başkanımızı ve bütün ekibini yürekten kutluyorum” dedi.

BAŞKAN DAĞTEKİN;
“İLİMİZ BASIN CAMİASINA HAYIRLI OLSUN”
Adıyaman’da görev yapan basın mensuplarının kendilerinin en yakın mesai arkadaşları olduğunu dile getiren AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin; “Her zaman olduğu gibi Pazartesi günü büyük bir coşku ile icra ettiğimiz il kongremizde ilimiz basını yine bizlere çok büyük ilgi gösterdi. Allah’a şükürler olsun Adıyaman’ımıza yakışır bir kongremizi geride bıraktık. Bugünde sayın vekillerimiz ve belediye başkanımız ile birlikte ilimizin basın emekçilerinin bir araya gelerek değerli kardeşimiz Metin Harıkçı başkanlığında kurmuş oldukları Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler derneğine nezaket ziyaretinde bulunduk. İnternet medyası için gerekli bir oluşumdu ve ilimizin ilk ve tek resmi derneği olması münasebetiyle ilimiz basın camiasına ayrı bir heyecan katacaklarına inancımız tamdır. Basınımız ilimizin, bizlerin gözü, kulağı ve sesidir. Bu vesileyle Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler derneğimize ve ilimiz basın camiasına hayırlı olsun. Dernek başkanı Metin Harıkçı ve dernek çatısı altında bir araya gelen değerli kardeşlerimizi tebrik eder, çalışmalarında üstün başarılar dilerim.” Şeklinde konuştu.
BAŞKAN HARIKÇI;
“İLİMİZ BASINI VE İLİMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Metin Harıkçı; “İlimiz internet medyası alanında uzun süredir eksikliği hissedilen bir derneği hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde dernek tüzüğümüzü hazırlayarak çalışmalarımıza başladık. Dünyayı etkisi altına alan Covid19 salgını nedeniyle bir süre ara verdiğimiz çalışmamızı kısa sürede tamamlayarak ilimiz dernekler müdürlüğümüze tüzüğümüzü sunarak resmi müracaatımızı yaptık. Dernekler müdürlüğünün onayı sonrası dernek çatısı altında yer alan 23 değerli meslektaşımız ile birlikte ilk olağan genel kurulumuzu tamamladık. Dernek binamızın tefrişatını tamamlayarak açılış yapacak konuma geldik. İnşallah en kısa zamanda ilimiz milletvekilleri ve Protokolümüzün katılımıyla açılışımızı gerçekleştireceğiz. İl merkezinde şu ana kadar basın alanında 3 cemiyetimiz faaliyetini sürdürmekte idi, bizde internet medyası olarak ilimizin dördüncü derneği olarak resmiyet kazandık ilimize, ilimiz basın camiasına hayırlı olsun. Bu vesileyle coşkulu bir kongre sürecinin ardından derneğimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Merkez Disiplin Kurulu başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a, AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat’a, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’a, ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin’e şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.