Son Dakika Haberler

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN,TUTLULAR İLE GÖRÜŞTÜ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN,TUTLULAR İLE GÖRÜŞTÜ
Okunma : 1.465 Kere okundu Yorum Yap

Geçtiğimiz pazar günü Adıyaman’da toplu açılış törenine katılıp halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman Valiliği ziyareti esnasında Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Tutlu Hüseyin Koç ve Yıldırım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever Abuzer Yıldırım ile görüştü.Tut Kaymakamı Mehmet Aksu ile de tüm ilçe kaymakamları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

TUTLU HÜSEYİN KOÇ ERDOĞAN’A FORMA HEDİYE ETTİ

Adıyaman Valiliği’nde  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Adıyaman 1954 Spor forması veren Hüseyin Koç,formayı takdim ettiği esnada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkan Koç’tan şampiyonluk sözü istedi ve Adıyaman 1954 Spor’un BAL Ligi’nden çıkması gerektiğini belirtti.

Hüseyin Koç’ta söz vererek Adıyaman 1954 Spor’u bu sezon yapacaklarını belirtti.

ERDOĞAN,HAYIRSEVER ABUZER YILDIRIM BİR SÜRE SOHBET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan,Yıldırım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever Abuzer Yıldırım ile sohbet ederken,bu esnada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da yanlarına yaklaşarak Yıldırım’ın yaptırdığı geçtiğimiz günlerde açılışı yaptığı Polis Merkezi’ni söyledi.

Adıyaman Valisi Abdullah Erin ve TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın’da Hayırsever Abuzer Yıldırım ile Erdoğan görüşürken yanlarında yer aldı.

Daha sonra Yıldırım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever Abuzer Yıldırım ile  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber:tuthaber.com Haber Merkezi

Fotoğraf-Video:Adıyaman Valiliği,Hüseyin Koç,Osman Yıldırım