Son Dakika Haberler

Başkan Kılınç’tan İGD’ye Ziyaret

Başkan Kılınç’tan İGD’ye Ziyaret
Okunma : 1.007 Kere okundu Yorum Yap


Adıyaman’ın Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğine (İGD) nezaket ziyaretinde bulundu.
İnternet yayıncılığı yapan basın mensubu kardeşlerimizi bir çatı altında toplanmasından sevinç duyduklarını dile getiren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç; “Artık bilgi çağında yaşıyoruz ve yenilikleri takip etmek ve kendimizi yenilemek bir zorunluluk haline geldi. Gelişen ve değişen teknolojinin doğal sonuçlarından olan internet, hayatın her alanında olduğu gibi kitle iletişimi ve kitle iletişim araçlarının işlevleri konusunda da doğası gereği kimi yenilikler getirmiştir. Bu bakımdan İnternet medyası, İnternet haberciliğine her geçen gün ilgi artmaya başladı. Özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs’le mücadele sürecinde evde kalmak zorunda olduğumuz süreçlerde internet haberciliği ve televizyon yayınları ilgiyle takip edilmeye başladı. İşte bu önemli süreçte ilimizde basın sektöründe çalışan çok değerli kardeşlerimizin bir araya gelerek kurmuş oldukları Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler derneğini ilimizde basın medyası adına önemli bir boşluğu doldurmuştur. Bugünde 24 Temmuz Basın bayramı vesilesiyle Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler derneğini ziyaret ettik, hem basın bayramlarını kutladık, hemde hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Dernek bünyesinde yer alan kardeşlerimizin ilimiz adına, ilimiz basını adına önemli çalışmalara imza atacaklarına inancımız tamdır. Basın sektöründe uzun süre emek veren değerli basın mensuplarını bir araya getiren Metin Harıkçı başkanımıza ve yönetim kuruluna, dernek üyelerine başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Metin Harıkçı, belediye başkanı Süleyman Kılınç’a ve Belediye Basın Müdürü İskender Korkut’a nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.