Son Dakika Haberler

BAŞKAN KILIÇ’IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN KILIÇ’IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI
Okunma : 1.738 Kere okundu Yorum Yap

Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı:

” Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yıl dönümü ile tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Kılıç mesajında şunları kaydetti:

Sahip olduğumuz şanlı tarihimizi bilerek, çok zor şartlarda kazanılmış bir zaferin sonucu olan Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, toplumsal barışı sürekli kılarak aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerleyeceğiz.

Bugünü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden Mustafa Kemal Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değeri ve yeni Türkiye halklarının geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğini işaret etmiştir.

Milletimizin aydınlık yarınlarını kucaklayan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, birinci meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadelede emeği geçen herkesi saygı ve rahmetle anıyor; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum”

MEHMET KILIÇ TUT BELEDİYE BAŞKANI