Son Dakika Haberler

BASKAN KİLİC’DAN 1 MAYİS KUTLAMA MESAJİ

BASKAN KİLİC’DAN 1 MAYİS KUTLAMA MESAJİ
Okunma : 1.703 Kere okundu Yorum Yap

Tut Belediye Başkani Mehmet Kılıç 1 Mayıs İşçi Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı

Emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve milletçe elde ettiğimiz toplam milli gelire büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içindeyiz.

Bu önemli gün, üreten, çalışan, katkı sunan emek ve alın teri dökenlerin günüdür. Fabrikalarda, tarlalarda, yer altında, zor şartlarda ekmeğini helalinden kazanan, nasırlı ellerin günüdür. Biz biliyoruz ki emek ve ekmek kutsaldır. Memleketine, milletine, ailesine, ekonomik destekte bulunmak, ülkesinin kaynaklarını işler hale getirmek, devletin devamlılığına katkı sunmak adına beden gücü ile çalışan işçi kardeşlerimiz, önemli bir misyonun öncüleridir.

Bununla birlikte 1 Mayıs’ta meydanlardan yükselen sesin, ülkemizde tüm çalışanlara daha iyi çalışma koşullarının sağlanacağı, insan onuruna yaraşır bir şekilde çalışarak emeğinin karşılığını alacağı, iş kazalarının yaşanmayacağı bir dönemin başlamasına vesile olması en büyük temennimizdir.

Bu koşullarda herkese görevler düştüğünü kaydeden Başkan Kilic, bu görevin ise 1 Mayıs’ta hak aramanın kutsallığını, önemini, değerini ortaya koyacak, kararlı, ilkeli ve dik bir duruşla alanlardan işçilerin seslerini yükseltmek olduğunu vurguladı.
“Barış, özgürlük, demokrasi için, savaşsız bir dünyada sömürüsüz, insan onuruna yakışır bir iş ve yaşam için hep birlikte alanlarda olacağız. Tüm işçilerin ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.”

Mehmet Kılıç
Tut Belediye Başkani