Son Dakika Haberler

ZİRAAT ODALAR BAŞKANI AHMET ÖZEN ANKARA’DA

ZİRAAT ODALAR BAŞKANI AHMET ÖZEN ANKARA’DA
Okunma : 1.579 Kere okundu Yorum Yap

Tut Ziraat Odası Başkanı Ahmet Özen Ankara’da Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek, Adıyaman milletvekilleriyle görüştü.

Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan, Kahta Ziraat Odası Başkanı Rüştü Zorlu Turanlı,Tut Ziraat Odası Başkanı Ahmet Özen, Samsat Ziraat Odası Başkanı Bülent Fırat ve Gölbaşı Ziraat Odası Başkanı Doğan Güven Sincik Ziraat Odası Başkanı Kadir Altıntel ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarette, Adıyaman tarımının sorunlarını içeren bir rapor TZOB Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a sunuldu.
Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Salih Şahan, Adıyaman tarımının sorunlarını içeren başta, sulama projeleri, enerji bedelinin yüksek oluşu, tütün ve IPARD konularını içeren bir rapor sunduklarını söyledi.
Adıyaman Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu daha sonra TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat ile toplantı gerçekleştirdi.
Bu toplantıda da yine aynı sorunlar iletilerek, çözüm bulunmasını talep ettiler.
Milletvekilleri, Adıyaman tarımının sorunlarının her zaman olduğu gibi yine takipçisi ve çözümü noktasında çalışmalar yapacaklarını dile getirdiler.